Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@04:17:48 GMT

راه‌اندازی ۵۷ کد رشته جدید در پذیرش مهر ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۵۹۷۱۷

راه‌اندازی ۵۷ کد رشته جدید در پذیرش مهر ۱۴۰۱

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان گفت: در مجموع ۳۹۱ کد رشته محل در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته توسط ۲۲ مرکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان ارائه می‌شود.

بهزاد رضایی، امروز (دوشنبه، ۲۰ تیرماه) در نشست خبری، اظهار کرد: تمام مراکز دانشگاه علمی و کاربردی مربوط به نهادهای عمومی هستند و یا توسط بخش خصوصی اداره می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد جوانان تصمیم دارند با گذراندن دوره‌های مهارتی وارد بازار کار شوند، تصریح کرد: در برنامه ششم، هدف‌گذاری رسیدن به آموزش ۳۰ درصدی مهارت‌محور تعریف شد که تاکنون متاسفانه ۱۳ درصد محقق شده است. در همین راستا دانشگاه جامع علمی و کادبردی شکل گرفته و در حال ارائه خدمات مهارت‌محور است.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه آموزش‌های حین خدمت از دیگر عرصه‌های آموزش است که در مراکز دانشگاه علمی و کاربردی در قالب دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت ارائه می‌شود، گفت: در حال حاضر بر اساس طرح آمایش استان برنامه‌ریزی شده که در این راستا گام برمی‌داریم.

رضایی از فعالیت ۳ مرکز رشد و ۹ مرکز نوآری در دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان خبر داد و گفت: تا سال قبل، پذیرش بعد از اعلام نتایج کنکور ارائه می‌‍شد و امسال برای نخستین بار پذیرش در دانشگاه قبل از اعلام نتیجه کنکور انجام می‌پذیرد.

وی با بیان اینکه ثبت نام در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی و کاربردی از ۲۹ خرداد و در مقطع کاردانی از ۱۴ تیرماه آغاز شده است، تصریح کرد: علاقه‌مندان به تحصیل در دانشگاه علمی و کاربردی فرصت دارند با مراجعه به آدرس پایگاه سازمان سنجش آموزش کشور برای ثبت‌نام اقدام کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان توضیح داد: امسال در مقطع کاردانی ۲۲۲ کدرشته محل و در مقطع کارشناسی نیز ۱۶۹ کد رشته ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص وضعیت کنونی دانشگاه، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۱۱ هزار دانشجوی فعال در مراکز علمی و کاربردی استان اصفهان در مقاطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند، البته این تعداد به‌جز آموزش‌های کوتاه مدت، پودمانی و ضمن خدمت است.

رضایی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا، اضافه کرد: در خصوص سطح بندی مراکز در استان اصفهان وضعیت خوبی داریم. این روند از سه سال گذشته آغاز شده و همواره مراکزی از استان اصفهان در سطح ملی، رتبه داشته‌اند.

وی افزود: در سال گذشته، از مجموع ۳۱ مرکز کشور، ۸ مرکز رتبه داشتند که ۲ مرکز در اصفهان بود. درحال حاضر مراکز سطح ۴ در استان محدود داریم. در حال حاضر ۲۲ مرکز علمی و کاربردی در استان اصفهان فعال است که هر مرکز تقریباً به طور متوسط، ۵۰۰ دانشجو دارد.

به گفته رضایی با توجه به اینکه ۲۲ هزار فارغ التحصیل مقطع دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و کارو دانش در کشور داریم، توجه بیشتر به آموزش‌های مهارتی مورد نیاز است.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان در پاسخ به سوال دیگر ایسنا، با اشاره به اینکه اقبال به سمت جذب نیازهای مهارتی تغییر کرده است، گفت: بر اساس آخرین آمار سازمان سنجش، تاکنون ۳۸ هزار ثبت نام در کشور انجام شده که البته ثبت نام نهایی شهریورماه است.

غلامرضا مالکی، معاون علمی دانشگاه علمی و کاربردی استان اصفهان نیز در این نشست، اظهار کرد: نظام مهارت دارای دو بال است که توسط دانشگاه‌های علمی و کاربردی و فنی حرفه‌ای اداره می‌شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه علمی و کاربردی کم‌ترین بار مالی را برای دولت دارد، داشتن مجوز برگزاری دوره‌های پودمانی و شغل محور بودن رشته‌های فعال این دانشگاه را از نقاط تمایز دانشگاه علمی و کاربردی اعلام کرد. کمترین دانشگاهی در کشور وجود دارد که یکباره کد رشته جدید مبتنی بر نیاز جامعه داشته باشد.

مالکی در توضیح رشته‌های فعال در دانشگاه، گفت: رشته‌های فعال این دانشگاته در حوزه آی تی ۴۱ رشته، در حوزه ورزش و سلامت ۴۹ رشته، ۱۴ رشته در حوزه حقوق و در حوزه مدیریت و خدمات اجتماعی ۱۶ و ۵ کد رشته در حوزه‌های برق و انرژی‌های تجدیدپذیر است.

بهرام زمانی، سرپرست مرکز آموزش علمی و کاربردی سازمان همیاری شهرداری‌های استان اصفهان نیز در این نشست گفت: این مرکز در سال ۱۳۸۶ تاسیس شد و بیش از ۴ هزار دانشجو داشته است.

وی افزود: ۲۳ کدرشته کاردانی و کارشناسی قابل ارائه است که ۱۱ رشته در مقطع کارشناسی و ۱۲ رشته در مقطع کارشناسی است.

زمانی، جامعه مخاطب این مرکز را ۱۱۳ شهرداری اعلام کرد و گفت: خدمات آموزشی در قالب آموزش‌های بلند مدت و ضمن خدمت ارائه می‌شود. این مرکز دارای ۲ آزمایشگاه تخصصی مکانیک خاک و عمران و بتن است که در رشته‌های شهرسازی مورد استفاده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علمی و کاربردی دانشگاه علمی و کاربردی مقطع کارشناسی استان اصفهان ارائه می شود حال حاضر ثبت نام کد رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۹۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی روز پنجشنبه 13 اردیبهشت ماه 1403 در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از 12 هزار پزشک در این آزمون تخصصی بیان کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام‌کننده در این آزمون 12 هزار و 358 نفر است که از این تعداد 6424 نفر خانم یعنی 52 درصد شرکت‌کنندگان و 5934 نفر آقا یعنی 48 درصد شرکت‌کنندگان را تشکیل می‌دهند. 

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در 29 حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار می‌شود، افزود: داوطلبان شرکت‌کننده می‌توانند در 27 رشته تخصصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین‌اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوری که در سال گذشته ظرفیت پذیرش از 3200 نفر به بیش از 5 هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز 12 درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می‌شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می‌ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین‌اللهی درمورد رشته‌هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته‌ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته‌ها صورت گرفت. 

وی در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه‌ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

وزیر بهداشت با اشاره به افرایش حقوق دستیاران در دولت مردمی خاطرنشان کرد: در سال جاری حقوق دستیاران مجرد 12 میلیون تومان و دستیاران متاهل 15 میلیون تومان درنظر گرفته شد و از طرف دیگر مراکز درمانی نیز از درآمدهای اختصاصی خود کارانه ای را به دستیاران پرداخت می‌کنند که این موضوع باعث شده که امسال استقبال بیشتری برای ورود به دوره دستیاری را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • این دانشگاه مشهور ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا اعلام آمادگی کرد!
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا