Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان در تابستان ۱۴۰۱ چهارمین دوره پذیرش کارآموز خود را برگزار کرد که ۳۰ دانش‌آموز و دانشجو از رشته‌های فنی و هنری شرکت کننده در این برنامه، ضمن استفاده از امکانات مرکز، توانایی‌های فنی و مهارتی خود را افزایش دادند.

جواد راستی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح چهارمین دوره پذیرش کارآموز در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان، اظهار کرد: در تابستان امسال و برای چهارمین تابستان متوالی، میزبان علاقه‌مندان به بازی‌ها و سرگرمی‌های دیجیتال بودیم تا تجربیات خوبی را در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی باهم به اشتراک بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حوزه‌های مورد پذیرش در فراخوان امسال بر روی محورهای توسعه‌ بازی‌های رایانه‌ای درمانی و آموزشی، بازی‌های رایانه‌ای-حرکتی (Exergames)، واقعیت مجازی، افزوده و ترکیبی، طراحی کنترلرهای سخت‌افزاری، طراحی بازی‌های مبتنی بر پردازش تصویر و توسعه‌ بازی‌های آنلاین متمرکز بود.

وی با بیان اینکه فراخوان پذیرش کارآموز از خردادماه اعلام شد، تصریح کرد: این دوره کارآموزی شامل دانش آموزان و دانشجویان از رشته‌های مختلف فنی همچون کامپیوتر و هنر مانند گرافیک و انیمیشن بود که به مدت ۳ ماه به طول انجامید.

مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان در توضیح نحوه پذیرش کارآموزان گفت: مصاحبه اولیه انجام و کارآموزان توسط مدیران ۶ تیم مستقر در مرکز بر اساس علاقه‌مندی و مهارت ارزیابی شدند. ۳۰ نفر در این دوره کارآموزی انتخاب شدند که به ‌تناسب توانمندی و علایق در تیم‌ها قرار گرفتند و در مدت دوماه کارآموزی تا پایان شهریورماه موظف به اجرای پروژه‌های تعریف‌ شده شدند.  

راستی با تأکید بر اینکه کارآموزان از بین کسانی که دارای دانش برنامه‌نویسی و ترجیحاً تجربه‌ قبلی کار با موتورهای بازی‌سازی باشند انتخاب شدند و کسانی که در این زمینه نیاز به دانش بیشتری داشتند در یک دوره‌ فشرده تحت آموزش قرار گرفتند، اضافه کرد: در پایان این دوره افراد توانمند و دارای مهارت شناسایی و به تیم‌های بازی‌ساز مرکز منتقل می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد مزایای شرکت در این دوره، اظهار کرد: کارآموزان ضمن استفاده از امکانات مرکز، استفاده از راهنمایی‌های منتورهای باتجربه و افزایش توانایی‌های فنی و مهارتی، کار تیمی را آموزش‌ می‌بینند و در پایان، به کسانی که دوره‌ کارآموزی را با موفقیت بگذرانند و محصول کامل تحویل دهند، گواهی معتبر به زبان انگلیسی ارائه خواهد شد.

مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان  افزود: کارآموزان در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی از فضای کار اشتراکی، اتاق جلسات، آزمایشگاه ثبت حرکت، آزمایشگاه واقعیت مجازی، افزوده و ترکیبی و سایر فضاها استفاده می‌کنند و درنهایت افراد توانمند امکان همکاری با مرکز را خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی بازی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی پایا
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند